0

Rajavartioston drone löysi kadonneen miehen Kiteellä – mies löytyi kylmettyneenä makaamassa maastossa

Poliisi sai torstaina kello 18.40 ilmoituksen kateissa olevasta 72-vuotiaasta miehestä Kiteen Puhoksessa. Poliisille ilmoittaneen omaisen mukaan miehen auto oli löydetty metsäautotieltä, mutta miestä ei ollut löydetty omaisten etsinnöistä huolimatta.

Poliisin ja rajavartioston koirapartiot sekä rajavartioston kauko-ohjattava ilma-alus eli drone aloittivat etsinnät alueella. Kello 22.30 drone havaitsi etsittävän miehen makaamassa maastossa noin 300 metriä autosta.

Partiot evakuoivat miehen tielle ja ambulanssi kuljetti kylmettyneen, mutta olosuhteisiin nähden hyväkuntoisen miehen tarkastettavaksi sairaalaan.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...