0

Syksyn ylioppilaita – katso valmistuneiden nimet!

Savonlinnan lyseon lukiosta valmistuneet syksyn ylioppilaat: Lassi Heiskanen, Emma Hirvonen, Aleksi Hämäläinen, Emilia Häyhä, Hiski Ikonen, Anni Konttinen, Katriina Korhonen, Luukas Kurki, Petra-Sofia Laakso, Jemina Laine, Lauri Laine, Joonas Loikkanen, Sampo Malinen, Oskari Masalin, Joona Mikkonen, Theo Moraal, Arttu Mäkelä, Miro-Ville Mäkinen, Ville Männynsalo, Petra Paakkunainen, Siiri Pitkonen, Oona Puurtinen, Emilia Rautanen, Mikko Repo, Saku Repo, Eevi Sairanen, Roope Silvennoinen, Mia Suomalainen, Joni Teittinen, Jussi Tiainen, Kaisa Tynkkynen.

Savonlinnan aikuislukion syksyn ylioppilaat: Eila Hirvonen, Linda Ijäs, Alvar Manfe, Joni Metsänoro, Pinja Mikkonen, Helena Naukkarinen, Jake Ollikainen, Anni Räty.

Savonlinnan Taidelukion syksyn yliopilaat: Severi Boesen, Lotta Eliala, Iida Hämäläinen, Iida Kupiainen, Anssi Liimatta, Anni Luostarinen, Emma Luotinen, Emmi Luukkanen, Juulia Muukkonen, Pinja Pesonen, Rebekka Räisänen, Elsa Vanninen.

Parikkalan lukiosta on valmistunut ylioppilaaksi Alex Huikko.

Kiteen lukiosta on valmistunut Toni Koskinen.

Toimitus täydentää listaa sitä mukaan kun lukiot julkaisevat nimilistoja valmistuneista.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...