0

OP Suur-Savon johto tulee Punkaharjulle tänään – keskustelutilaisuus pankkitilanteesta

Punkaharjulla pidetään tänään kello 18 alkaen avoin yleisö- ja keskustelutilaisuus OP Suur-Savon Punkaharjun konttorin tilanteesta.
Paikka on Punkaharjutalon vanha valtuustosali, ja tilaisuuteen ovat tulossa OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen ja asiakkuuspäällikkö Varpu Termonen.
Tilaisuuden järjestäjiä ovat Punkaharjun Yrittäjien lisäksi Punkaharjun Pitäjäyhdistys, Punkaharjun Eläkkeensaajat ja Eläkeliiton Punkaharjun yhdistys. 

Keskustelutilaisuus järjestetään, koska Punkaharjulla ollaan pettyneitä OP Suur-Savon ilmoitukseen lakkauttaa Punkaharjun konttori joulukuun alusta lähtien.
Pankki kävi syksyn aikana yhteistoimintaneuvottelut, ja niiden seurauksen Punkaharjun konttori päätettiin sulkea. Yt-kierroksen päätteeksi Osuuspankki päätti säilyttää palvelutasonsa kaupunkikonttoreissaan, mutta supistaa aukioloa maaseudulla.

Punkaharjun Yrittäjien puheenjohtaja Ruth Lähdeaho-Kero on pahoillaan pankin äkkinäisestä ilmoituksesta. Hän sanoo, ettei päätöstä oikein purematta niellä.
– Toivomme, että meille kerrotaan silmästä silmään, miksi pankki on tällaisen päätöksen tehnyt ja miksi näin hätäisellä aikataululla.
– Koska osuuspankki on osuusliike eikä liikepankki, täytyy löytyy perusteluja, miksei omistajia kuunnella.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...