0

Savonlinnaan valittiin uusi kirkkovaltuusto – katso tästä kaikki nimet!

Savonlinnan seurakuntaan valittiin myöhään sunnuntai-iltana uusi kirkkovaltuusto.

Valitut ovat maanviljelijä Juho Tiainen, sairaanhoitaja (eläk.) Sirkka Rautiainen, luokanopettaja Riitta Parttimaa-Redsven, opettaja (eläk.) Poku Sihvonen, opettaja (eläk.) Irja Härmälä (uusi), lähihoitaja Pirjo Jäntti, erityisluokanopettaja Anna-Liisa Uimonen (uusi), palveluneuvoja Aune Malinen, yrittäjä (eläk.) Kari Lappalainen, DI Sari Helena Nyrhinen (uusi), asiamies / toimittaja Anne Käyhkö, kasvatustieteiden maisteri, matkailuyrittäjä Tuula Rasimus, erityisnuorisotyönohjaaja Heikki Sorjonen (uusi), verkostomestari (eläk.) Martti Konsti, eläkeläinen Aino Tiainen (uusi), rakennusmestari Tapani Hannonen, diakoni Tiina Reijonen (uusi), toimitusjohtaja KTM Jarmo Luostarinen, koulunkäynninohjaaja Pia Julkunen (uusi), yrittäjä Heikki Härkönen (uusi), eläkeläinen Anneli Kosonen (uusi), toimistosihteeri Aune Tuunanen, myyntijohtaja (eläk.) Eija Suni (uusi), kasvatustieteen tohtori Päivi Kujamäki (uusi), ammattikasvatusneuvos Keijo Pesonen (uusi), mylläri (eläk) Iikka Muhonen, lehtori Virpi Loikkanen (uusi), metsänhoitaja (eläk.) Antero Liimatainen (uusi), maatalousinsinööri Jari Rautiainen (uusi), yhteisöpedagogi Pinja Rahikainen (uusi), toimistosihteeri Minna Heiskanen (uusi), lehtori Kati Saramäki (uusi), sairaanhoitaja Aniitta Kaskinen (uusi).

Kokonaan uusia kirkkovaltuutettuja on 19. Kirkkovaltuuston koko on 33 valtuutettua.

Lue lisää aiheesta 22.11. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...