0

Savonlinnan Kylät ry vahvistaa rooliaan kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestönä

Savonlinnan Kylät ry vahvistaa rooliaan kylä- ja asukasyhdistysten yhteistyö- ja edunvalvontajärjestönä, päätti yhdistyksen syyskokousväki kylätalo Nousulassa Kerimäellä pidetyssä kokouksessaan.
Kylä-ja asukasyhdistyksiä Savonlinnan kaupungin alueella on neljättäkymmentä, joissa jokaisella yhdistyksellä on omaleimaista, omaan seutuun liittyvää toimintaa.
Yhdistys painottaa toimintasuunnitelmassaan kyläläisten ja kylätoiminnan käytössä olevien yhdistysten omistamien kiinteistöjen kiinteistöverovapauden toteutumista, joita yhdistykset ylläpitävät talkoovoimin.
Lähidemokratia- ja Kyliltä kylille reittien opaste-, viitoitus- ja aktivointihankkeet toteutetaan kyläyhdistysten ja Savonlinnan kaupungin kumppanuutena vuosina 2019- 2020.
Kylätorin perustamista kaupungin keskustaan valmistellaan yhteistyökumppaneiden kanssa sekä syksyllä järjestetään Savonlinnan kylätoimijoille kyläkaala, jossa huomioidaan aktiivisia kylätoimijoita.
Savonlinnan Kylät ry:n puheenjohtajana jatkaa Jukka Nokelainen ja hallituksen jäseninä Terho Kaskinen, Matti Järvisalo, Asko Koukkari, Jaakko Kuikka, Anne Käyhkö, Matti Laamanen, Tapani Lipsanen ja Saku Sallinen.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...