0

OP:n johto tulee Punkaharjulle – marraskuun 19. päivänä järjestetään keskustelutilaisuus pankkitilanteesta

Punkaharjulla järjestetään 19. marraskuuta kello 18 alkaen keskustelutilaisuus OP Suur-Savon Punkaharjun konttorin tilanteesta.

Paikka on Punkaharjutalon vanha valtuustosali, ja tilaisuuteen on lupautunut tulemaan OP Suur-Savon toimitusjohtaja Jari Himanen.

Tilaisuuden järjestäjiksi ovat lähdössä Punkaharjun Yrittäjien lisäksi ainakin Punkaharjun Pitäjäyhdistys ja Punkaharjun Eläkkeensaajat. Muitakin mahdollisia järjestäjiä saattaa olla lähdössä mukaan.

Keskustelutilaisuus järjestetään, koska Punkaharjulla ollaan pettyneitä OP Suur-Savon ilmoitukseen lakkauttaa Punkaharjun konttori joulukuun alusta lähtien.

Pankki kävi syksyn aikana yhteistoimintaneuvottelut, ja niiden seurauksen Punkaharjun konttori päätettiin sulkea. Yt-kierroksen päätteeksi Osuuspankki päätti säilyttää palvelutasonsa kaupunkikonttoreissaan, mutta supistaa aukioloa maaseudulla. Punkaharjun lisäksi Ristiinan konttori Mikkelin seudulla suljetaan.

Toimitusjohtaja Jari Himanen totesi Puruvesi-lehdessä 1. marraskuuta sulkemisen syyksi sen, että asiointi konttorissa on hiipunut jo usean vuoden ajan. Hän kertoi Punkaharjun konttorin lakkauttamiseen päädytyn myös siksi, että Punkaharju sijaitsee verrattain lähellä täyden palvelun Savonlinnan konttoria. Myös joukkoliikenneyhteydet ovat kohtuullisen hyvät Punkaharjun ja Savonlinnan välillä.

Lue lisää OP Suur-Savo -aiheisia juttuja 15.11. Puruvedestä!

Tämän linkin takaa löytyvät Puruveden tilausvaihtoehdot:
https://www.puruvesi.net/tilaa/

Kommentteja aiheesta “OP:n johto tulee Punkaharjulle – marraskuun 19. päivänä järjestetään keskustelutilaisuus pankkitilanteesta

  • 9.11.2018 at 16:23
    Permalink

    Ei voi sanoa,että Savonlinnan konttori on täyden pavelun konttori,jos kassapalvelut ovat rajoitetun ajan auki? Niiden kuuluisi olla koko aukioloajan. Näin toimii asiakasomistajien pankki. Himaselle on hämärtynyt ajatus,että pankki toimii osuuskunta periaatteella?

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...