0

Rekan nuppi syttyi tuleen Kiteen Puhoksessa, kuljettaja toimi ripeästi eikä palo levinnyt

Täysperävaunullisen rekan kuljettaja oli aloittamassa hakelastinsa purkua teollisuusalueella Kiteen Puhoksessa, kun hytin alta alkoi tulla liekkejä. Tulipalo sattui tiistai-iltana noin puoli kuuden aikaan.

Kuljettaja siirsi ajoneuvonsa heti ajamalla ulos hakehallista. Saatuaan ajoneuvonsa piha-alueelle hän teki onnistuneesti alkusammutuksen jauhesammuttimella. Lisäksi tehtaan henkilöstö toi paikalle vesiletkun, jolla palo saatiin lopullisesti hallintaan. Näin palo ei levinnyt kuormaan eikä hakehalliin.

Pohjois-Karjalan pelastuslaitoksen mukaan näillä toimilla vauriot jäivät vain vetoautoon, joka on vielä korjattavissa.

Palokunnan tehtäväksi jäi varmistella palon sammuminen ja kiitellä asianosaisia hienosta toiminnasta.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...