0

Ministeri Vehviläisen erityisavustaja Hilden lähdössä eduskuntavaaleihin

Kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläisen erityisavustaja Matias Hilden on lähdössä keskustan ehdokkaaksi eduskuntavaaleihin. Keskustan Puumalan paikallisyhdistys on ehdottanut Hildenin nimeämistä ehdokkaaksi Kaakkois-Suomen vaalipiiriin. Keskustan Itä-Savon piiri nimeää ehdokkaitaan piirikokouksessa 15.11.

– Erityisavustajana olen viime ajat työskennellyt valtakunnan päätöksenteon ytimessä, ja saanut paljon pyyntöjä lähteä itsekin ehdokkaaksi eduskuntaan. Eduskunnassa voi asiaosaamisella ja pitkäjänteisellä työllä vaikuttaa merkittävästi Suomen ja kotiseutumme asioihin. Uskon, että minulla on tähän työhön annettavaa omilla ajatuksillani, osaamisellani, kokemuksellani ja arvoillani, Hilden toteaa.

– Erityisen huolissani olen oman alueemme, Etelä-Savon ja Etelä-Karjalan, väestö- ja talouskehityksestä, joka vaatii selvästi aiempaa enemmän myös valtakunnallista huomiota. Ehdokkaaksi lähtemisen tueksi olen myös laatinut oman kymmenen kohdan työlistan niistä asioista ja arvoista, joiden puolesta haluan tehdä töitä ja vaikuttaa.

Hilden on työskennellyt valtiovarainministeriössä Vehviläisen erityisavustajana reilun vuoden ajan. Tätä ennen hän työskenteli vuodesta 2011 Puumalan kunnanjohtajana, ja on kunnanjohtajan työstä paraikaa virkavapaalla.

31-vuotias Hilden on koulutukseltaan hallintotieteiden maisteri.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...