0

Näköislehti kuuluu nyt kaikille tilaajille – Puruveden paperilehden tilaajat saavat nyt kaupan päälle myös näköislehden lukuoikeuden

Kaikkiin Puruveden tilauksiin kuuluvat tästedes digioikeudet. Käytännössä kaikki paperisen lehden tilaajat voivat lukea ilman lisämaksua Puruveden verkkosivuilta tai sovelluksesta löytyvää näköislehteä.
Aikaisemmin näköislehden lukuoikeudet ovat olleet saatavissa paperilehden tilaajille ainoastaan lisämaksusta.
– Näköislehteä voi lukea tietokoneelta tai mobiililaitteen kautta vaikka lounaalla, kesämökillä tai matkalla töihin. Haluamme tarjota tilaaja-asiakkaillemme enemmän vaihtoehtoja lukea paikallislehteämme, eli samaan hintaan nyt myös digitaalisissa kanavissa, kertoo ESV-paikallismediat Oy:n tilausmyynnin myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.

Puruveden päätoimittaja Janne Tiainen sanoo, että nyt tehtävä uudistus on luonnollinen askel lehden vahvempaa suuntautumista kohti verkkoa.
– Uutisia luetaan nykyisin entistä enemmän kännyköiltä ja tietokoneilta. Näköislehden avaaminen kaikille tilaajilllemme on uusi askel tässä kehityksessä.
– Tavoitteenamme on olla yhä enemmän läsnä ihmisten elämässä useamminkin kuin vain kerran viikossa. Tämä onnistuu verkkosivujen ja pari viikkoa sitten julkaistun sovelluksen kautta, hän lisää.

Jos asiakkaan tilaukseen ovat ennestään kuuluneet paperilehden lisäksi myös digioikeudet, tilauksen hinta laskee. Ennen hinnanalennusta laskunsa maksaneelle asiakkaalle annetaan hyvitystä lisäämällä hänen tilausjaksoonsa ylimääräistä summaa vastaava määrä tilauspäiviä.
Näköislehden lukemista varten tilaajien on luotava itselleen digitunnukset. Niiden luonti onnistuu tämän jutun yhteydessä olevien ohjeiden avulla.
Marraskuun aikana Puruveden asiakaspalvelussa on tarjolla opastustilaisuus, jossa asiakkaita neuvotaan näköislehden ja uuden sovelluksen käyttöön. Opastustilaisuuden tarkka ajankohta ilmoitetaan lähiaikoina.

Vaikka oikeudet digisisältöjen lukemiseen kuuluvat nyt kaikille Puruveden tilaajille, digipalveluita ei ole pakko ottaa käyttöönsä, mikäli ei halua.
– Digipalveluiden käyttöönotto ja verkkosivuilla käyminen kuitenkin kannattaa. Sitä kautta pysyy paremmin ajan tasalla oman alueensa ajankohtaisista asioista, Janne Tiainen suosittelee.
Uutisia luetaan entistä enemmän kännyköiltä ja tietokoneilta.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...