0

Verkkokysely: Löytyykö sinun kodistasi viherkasveja?

Verkkokysymyksemme kartoittaa tällä kertaa viherpeukaloiden määrää.

Löytyykö sinun kodistasi puutarha vai kasvien hautausmaa?

Vastaa kysymykseen ja kerro kommenteissa, mitä kasveja sinun kodistasi löytyy!

Löytyykö sinun kodistasi viherkasveja?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

2 kommenttia aiheesta “Verkkokysely: Löytyykö sinun kodistasi viherkasveja?

 • 25.10.2018 at 14:30
  Permalink

  Kotini alkaa muistuttaa puutarhaa, kun en raaski luopua kasveista ja ne kun tuppaavat vain kasvamaan ja kasvamaan! Ikkunoista ei juuri ulos näe. Eipä tarvitse verhoja peittämään. Lajivalikoima koostuu etupäässä viherkasveista: kaksi fiikusta/toinen jättilehtinen muunnos, kaksi jukkapalmua, limoviikuna, kultaköynnös/toinen kasvamassa, iso posliinikukka, kaksi amaryllistä/punainen ja valkoinen/huonevehka, kolme rohto aaloeta, kolme kliiviaa, kaksi tummalehtistä rönsyliljaa ja tietenkin juoru, sekä pistokkaita juurtumassa. Hoitona vettä (lannoitteella lantrattuna) ja sympatiaa!

 • 26.10.2018 at 06:37
  Permalink

  Kyllä viherkasvit lisäisivät asumismukavuutta monellakin tavalla – kosteus, ilmanpuhdistus, väri …. Minulla kuitenkin pärjäävät vain vähähoitoiset kasvit. Suuri osa kuoli kun olin viikot toisaalla asumassa.

  No. Pärjäähän nuo mehikasvit jotka siis keräävät vettä pitkäksi aikaa lehtiinsä ja toisaalta isoissa altakasteluruukuissa olevat.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...