0

Nina Rasola jatkaa Suomen Yrittäjien johdossa – valinta tehtiin Turun liittokokouksessa

Suomen Yrittäjien puheenjohtajisto valittiin seuraavalle kaksivuotiskaudelle Suomen Yrittäjien liittokokouksessa perjantaina Turussa. Mikkeliläinen Nina Rasola jatkaa Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

Suomen Yrittäjien puheenjohtajana jatkaa kolmannen kaksivuotiskauden Jyrki Mäkynen Seinäjoelta.

Rasolan lisäksi varapuheenjohtajiksi valittiin Antti Rantalainen, Suomen Taloushallintoliitto, Carita Orlando, Pääkaupunkiseudun Yrittäjät sekä Petri Salminen, Keski-Suomen Yrittäjät.

Valittujen lisäksi ehdokkaina olivat Jaakko Männistö, Varsinais-Suomen Yrittäjät ja Minna Nissilä, Hämeen Yrittäjät.

Suomen Yrittäjien varapuheenjohtaja tehtävien lisäksi Rasola on Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtaja ja Etelä-Savon kauppakamarin hallituksen jäsen. Hän vaikuttaa myös oman toimialaliiton Ympäristöteollisuus ja -palvelut YTP:n hallituksessa. Hänellä on yli kymmenen vuoden kokemus kuntavaikuttamisesta.

– Varapuheenjohtajana tavoitteeni on vaikuttaa työmarkkinoiden uudistamiseen, sääntelyn purkamiseen ja osaamisen kehittämiseen. Työmarkkinoiden uudistaminen vaikuttaa laajasti koko yhteiskuntaan, ja se on nähtävä mahdollisuutena saada Suomi uuteen nousuun. Sääntelyn purku, elämää ja yrittämistä hankaloittavien lakipykälien purkaminen vähentää puolestaan byrokratiaa. Byrokratian väheneminen helpottaa tekemistä, lisää toimeliaisuutta ja yrityksiä sekä työpaikkoja, sanoo Rasola.

Nina Rasola on toiminut yrittäjänä parikymmentä vuotta ja edustaa kolmatta polvea ammattimaisessa liikennöinnissä Mikkelissä ja on RL-konsernin toimitusjohtaja. Konserniin kuuluvat RL-Huolinta Oy, RL-Kotipalvelut Oy ja RL-Palvelut Oy.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...