0

Kansanedustaja Hanna Kososelle mikkeliläinen metsätaustainen avustaja

Savonlinnalaisen kansanedustaja Hanna Kososen (kesk.) uutena eduskunta-avustajana on aloittanut mikkeliläinen 26-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri Verena Kaun.

Kaun on aikaisemmin työskennellyt eri tehtävissä Brysselissä muun muassa Metsä Groupilla. Hänellä on myös kokemusta Etelä-Savon edunvalvonnasta elinkeinoyhtiön Miksei Oy:llä työskentelyn kautta.

– Vaaliteemoissani tulee näkymään erityisesti ilmasto-, energia- ja metsäasiat sekä koulutus ja alueellinen tasa-arvo. Näihin asioihin myös eduskuntatyöni on pitkälti keskittynyt ja Verenalla on erinomainen tausta ja edellytykset avustaa minua juuri näissä kysymyksissä. Olen lähdössä innolla tekemään vaalikampanjaani, Kosonen sanoo.

2 kommenttia aiheesta “Kansanedustaja Hanna Kososelle mikkeliläinen metsätaustainen avustaja

 • 20.10.2018 at 14:21
  Permalink

  ” Kansanedustaja Hanna Kosonen ”. Onnea hyvästä eduskunta avustjasta , näin se etelä – savokin muodostaa uudenlaista toimintaa. Yhteyksiä pitää luoda melko laajaalaisesti ja moni osaamisella.
  Tsemppiä teille.

 • 20.10.2018 at 14:36
  Permalink

  ” Iloitsen Tuomo Yli-Huttulan kirjasta ”. Porvariston kulissien takaista vallankäyttöä ”.
  Ja Parikkalan rajanylityspaikasta.
  Kun kuljen Helsingissä välillä Kraniittitalo- Kauppakeskus jossa on minulle sopivat liikkeet joissa asioin. Siihen väliin mahtuu pysäkkini , jossa odottelen taxia ( Kovanen ). Paasikiven patsasaalla on sopiva odotella kyytiä. On niin Suomalainen tunne siinä . KRANIITTITALON keksin Itä-Savo lehdestä löytämästäni artikkelista, terveystalo ja ympäristö siitä muodostui. Tervetuloa Helsinkiin , tavataan Paasikiven patsaalla.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...