Aurinko nousi ja värjäsi taivaan Puruvedellä – lähetä meille syyskuviasi!

Aurinko nousi kauniisti punertaen taivaan torstaiaamuna Puruvedellä. Takana oli tähtikirkas yö, ja torstaiksi nousi kuulas syyspäivä. Aamun hetki on ikuistettu Harjutieltä.

LÄHETÄ MEILLE KUVIASI!
Lähetä meille kuviasi, julkaisemme niitä verkkosivuillamme sekä Puruvesi-lehdessä lukijan kuva -palstalla: Verkkosivujen kautta: Klikkaa puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva. Täytä kenttiin omat tietosi ja lähetä kuva. Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net. Postin kautta: Puruvesi-lehti, Lukijan kuva, Kauppatie 24, Punkaharju. Voit tuoda kuviasi myös Puruveden toimitukseen, jossa ne skannataan verkkopalvelussa ja lehdessä julkaistavaan muotoon. Emme maksa julkaistusta kuvista rahallista korvausta.

Viikon kysymys

Puruveden seudulla järjestetään joulun alla kymmeniä Kauneimmat joululaulut -tilaisuuksia - aiotko osallistua?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...