0

Puruvesi sai oman sovelluksen – puhelin- ja tablettisovelluksesta voi lukea tuoreimmat uutiset, näköislehden ja selata vanhoja lehtiä

Puruuvesi on julkaissut oman mobiilisovelluksen kännyköille ja tableteille.
Sovellus helpottaa tuoreimpien verkkouutisten ja näköislehden lukemista.
– Paikallisia uutissisältöjä kulutetaan yhä enemmän myös kännyköillä ja tableteilla. Sovelluksen avulla pyrimme vastaamaan tähän tarpeeseen palvellaksemme lukijoitamme entistä paremmin, perustelee ESV-Paikallismediat Oy:n myynti- ja markkinointipäällikkö Viveka Krokfors.
Ilmainen sovellus ladataan puhelimen tai tabletin sovelluskaupasta. Krokfors painottaa, että sovellusta käyttääkseen ei tarvitse olla lehden tilaaja.
Sovelluksen käyttäminen on siis maksutonta.
– Pääsy juttuihin sovelluksessa toimii samaan tapaan kuin verkkosivuilla, mutta entistäkin nopeammin. Ainoa poikkeus on näköislehti, jonka lukemiseen tarvitsee voimassa olevan digitilauksen, kuten verkkosivujenkin kautta luettuna.
Mobiilisovellus toimii iOS:n ja Androidin käyttöjärjestelmissä. Sen voi ladata joko iOS:n App Store-kaupasta tai Androidin Google Play -kaupasta. Sovellus löytyy hakusanalla Puruvesi.
Kun sovellus on latautunut laitteeseen, se on valmis käytettäväksi.
Digitilaajat voivat kirjautua sovelluksessa sisään samoilla tunnuksillaan, joilla ovat lukeneet näköislehteä verkkosivujenkin kautta.
Tämän jälkeen tilaajien käytössä ovat verkkouutisten lisäksi tuorein näköislehti ja näköislehtiarkisto vuoden 2015 alkupuolelle saakka.

Kommentteja aiheesta “Puruvesi sai oman sovelluksen – puhelin- ja tablettisovelluksesta voi lukea tuoreimmat uutiset, näköislehden ja selata vanhoja lehtiä

  • 10.10.2018 at 17:40
    Permalink

    Hienoa, että Puruveden uusinta numeroa pääsee lukemaan ilmaiseksi mobiilisti. Puruvesi-lehti on mielestäni muutenkin säilyttänyt asemansa erinomaisesti pienten kuntien tiedonjakokanavana sekä asukkaiden äänenä. Samaa ei voi sanoa Sanomalehti Itä-Savosta, joka on kutistunut aivan surkeaksi tiedon välittäjäksi, vaikkakin lehden hinta on pidetty samana eli erittäin korkeana.

    Lukeminen ja oman maakunnan uutisten seuraaminen on jokaiselle hyvä ja tärkeä asia. Puruvesi-lehti tekee hienoa työtä tällä saralla. 😉 Lämmin kiitos siitä.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...