0

Silta käyttöön ja valoa syksyyn

Syksyn pimeys käännettiin voitoksi lauantaina Enonkosken KoskiVenetsialais-tapahtumassa, joka tarjosi valtaisan määrän ohjelmaa aamusta myöhäiseen iltaan. Aamupäivällä liikuntatalolta käynnistynyt tapahtumapäivä sisälsi lukuisia avajaisia, torimyyntiä ja sirkustaidetta kosken äärellä.
Hyvän yleisömäärän kerännyt tapahtuma ihastutti tyylikkäällä iltaohjelmallaan ja sadoilla ulkotulillaan, jotka valaisivat kauniin kosken reunustaa. Viime vuotiseen tapaan illan päätteeksi poltettiin kokko kosken alajuoksulla.
Yksi illan kohokohta oli uuden kävelysillan vihkiäiset. Yleisö otti sillan hyvillä mielin käyttöönsä.

Lue lisää KoskiVenetsialaisista 4.10.  Puruvesi-lehdestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...