0

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi – katso Savonlinnan ja Kiteen seurakuntien ehdokkaat!

Seurakuntavaalien ehdokasasettelu päättyi 17.9, ja seurakunnat ovat julkistaneet ehdokaslistansa. Seurakuntavaalit toimitetaan neljän vuoden välein. Marraskuussa valitaan 400 seurakuntaan yhteensä noin 9000 uutta luottamushenkilöä.
Vaalien ennakkoäänestys on 6.- 10. marraskuuta ja varsinainen vaalipäivä on 18. marraskuuta.

Vaaliehdokkaat Savonlinnan seurakunnassa:

Elävä seurakunta: Heikki Forssell, Tapani Hannonen, Minna Heiskanen, Pekka Huovila, Leena Annikki Hämäläinen, Pirjo Jäntti, Martti Konsti, Anneli Kosonen, Päivi Kujamäki, Antero Liimatainen, Jarmo Luostarinen, Aune Malinen, Iikka Muhonen, Pasi Pekkonen, Tuula Rasimus, Sirkka Rautiainen, Tapio Räsänen, Lea Sairanen, Poku Sihvonen, Tero Sipilä, Kaisa-Mari Soini, Helena Strand, Keijo Suokas, Pekka Turunen.
Kaikkien kirkko: Heikki Härkönen, Lauri Kulmala, Merja Mustonen, Sanna Niemelä, Sari Nyrhinen, Ari Oslanus, Minna Pii, Pinja Rahikainen, Ritva-Liisa Virtanen.
Seurakunta Sydämellä: Markku Ihalainen, Timo Pulkkinen.
Yhteinen Avoin Keskusta: Mika Huoman, Irja Härmälä, Satu Jalvanti-Hannikainen, Mikko Jantunen, Pia Julkunen, Aniitta Kaskinen, Kari Kiiveri, Anne Käyhkö, Kari Lappalainen, Virpi Loikkanen, Jouko Paajanen, Riitta Parttimaa-Redsven, Keijo Pesonen, Jari Rautiainen, Liisa Rautiainen, Tiina Reijonen, Arto Sairanen, Kati Saramäki, Miika Soini, Heikki Sorjonen, Eija Suni, Aino Tiainen, Juho Tiainen, Anitta Turkulainen, Aune Tuunanen, Anna-Liisa Uimonen, Eeva Vuorinen.

Vaaliehdokkaat Kiteen seurakunnassa:

Kiteen keskusta: Hannu-Heikki Hakulinen musiikin maisteri, eläkeläinen Kitee, Kirsi Hirvonen yrittäjä Kitee, Riitta Hukka maanviljelijä, eläkeläinen Kitee, Tellervo Hurskainen metsätalousinsinööri YAMK Rääkkylä, Matti Kammonen eläkeläinen Kesälahti, Pekka Kankkunen eläkeläinen Kitee, Ari Kapanen pehtoori Kesälahti, Suvi Koivuniemi terveydenhoitaja, YAMK Kitee, Merja Kostamo sosiaalisihteeri eläkeläinen Kitee, Helmi Lappalainen yrittäjä Kitee, Seija Makkonen emäntä agronomi Kesälahti, Eija Mutanen kokooja Rääkkylä, Raimo Oksman maanviljelijä Kesälahti, Arja Rahunen opettaja Kesälahti, Liisa Ratilainen myyjä yrittäjä Kitee, Seppo Rönkkönen optikko, eläkeläinen Kitee, Susanna Saari kirjanpitäjä Kitee, Pekka Salmi yrittäjä Kitee, Hemmo Sonné muurari Kitee, Maija Timonen yrittäjä Kitee, Merja Vaittinen emäntä, lähihoitaja Rääkkylä, Pertti Vaittinen kalastaja Kesälahti, Raija Venäläinen erikoissairaanhoitaja-diakonissa Rääkkylä, Marja-Riitta Väistö-Honkanen eläkeläinen Kitee, Sari Vänskä maatalonemäntä Rääkkylä.
Koko kansan vaaliliitto: Pekka Barck sähköasentaja. Eläkeläinen Kitee, Pekka Kankkunen eläkeläinen Kesälahti, Pekka Kosonen uskonnon ja historian lehtori, eläkeläinen Kesälahti, Sirkka Muttonen eläkeläinen Kesälahti, Birgitta Muukkonen toimistotyöntekijä Kitee, Seppo Törönen palopäälikkö Kitee, Martti Parviainen myyjä Rääkkylä.
Kiteen perussuomalaiset ry: Matikainen Asko yritysasiamies Kitee, Tiainen Ari eläkeläinen Kesälahti, Uuksulainen Jaakko autoilija Kesälahti, Kiiskinen Kaisu agrologi Kitee, Turunen Esa maanviljelijä Rääkkylä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...