0

Raimo Oksman kumppanuuspöydän puheenjohtajaksi – hän haluaa kehittää taajamaa ja pitäjiä

Kesälahtelaisilta eivät ideat ja innovaatiot lopu. Sen tunnusti kaupunginjohtaja Eeva-Liisa Auvinenkin kuunneltuaan yli kahden tunnin ajan kesälahtelaisten valmiiksi mietittyjä kehittämisideoita Kesälahden kumppanuuspöydän ensimmäisessä kokoontumisessa.
Tilaisuuden aluksi kumppanuuspöydän puheenjohtajaksi valittiin Raimo Oksman, joka Pro Kesälahti ry:n puheenjohtajana johtaa myös pitäjäneuvostoa. Oksmanin mukaan Kesälahden kumppanuuspöytä on koko pitäjän kehittämistä varten, ei pelkästään taajama-aluetta varten.
Tärkeimmiksi kehittämiskohteiksi Kesälahdella todettiin Sovintola, yläkoulu, Sortolammen alue, mansikka-brändin vahvistaminen ja Juhanantupa. Myös tietoliikenneyhteydet ja Hummovaaran kylän toiminnat olivat vahvasti esillä illan aikana.

Kesälahden kumppanuuspöydän ensimmäisestä kokoontumisesta lisää 6.9. –Puruvesi-lehdessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...