0

Kolovesi-viikko lähestyy

Enonkoskella vietetään Kolovesi-viikkoa 20.-26. elokuuta. Teemaviikkoa koordinoi kulttuuriosuuskunta Vehrä, jonka mukaan viikko huipentuu Muinaissoutuihin ja musiikkiesitykseen Kolovedellä sekä illanviettoon Kirkkorannassa.
Koloveden Ukonvuoren kalliomaalauksille suuntautuva Muinaissoutu järjestetään perjantaina 24. elokuuta. Suomen luonnon päivänä lauantaina 25. elokuuta vietetään lepakkoiltaa Koloveden luontotuvalla klo 21.00 alkaen. Tapahtuman järjestää Metsähallituksen luontopalvelut.
Kolovesi-viikon ohjelmaa on myös samana päivänä pidettävä karjalankarhukoirien sukukokous Ihamaniemen talkootuvalla.

Teemaviikon tarkoituksena on nostaa esiin Saimaan luontoa ja sen merkitystä matkailussa, hyvinvoinnissa ja opetuksessa.

 

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...