0

Traktorit koolla Putikossa – lauantaina järjestetään kolmen kerhon kokoontumisajot

Perinnekoneyhdistys Puruveden Masinistit ry järjestää lauantaina Raktoreiden supermiitti ja näyttelyt -tapahtuman Putikossa. Kokoontuminen järjestetään yhteistyössä imatralaisen Karelia Tractors ry:n ja juukalaisen Polovelan Papattajat ry:n kanssa.
Perinnekoneyhdistys Puruveden Masinistit ry on yhdistys seudun moottoriharrastajille. Masinistit säilyttävät erilaisia perinnekoneita, kuten vanhoja traktoreita, ja keräävät yhteen niin moottoripyörä-, auto- kuin työkoneharrastajiakin.

Yhdistyksen puheenjohtaja Jarmo Mielosen mukaan konelajeja ei rajata toiminnasta, mutta traktorit ovat tämänkertaisen tapahtuman pääosassa.
– Toivomme, että mahdollisimman moni saapuu paikalle omalla traktorillaan. Merkillä ja vuosimallilla ei ole väliä, ja kaikki erikoiset traktoreihin liittyvät välineet ja työkalutkin ovat tervetulleita paikalle.
Yhdistysten tapahtumassa on traktoritapaamisen lisäksi kotiseutumuseo, makkarakioski sekä Ruokolahden maa- ja kotitalousnaisten lettukahvio.

Raktoreiden supermiitti ja näyttelyt la 28.7. klo 10-13, Taipaleentie 138, Putikko. Traktorilla saapuville sekä alle 15-vuotiaille vapaa sisäänpääsy, muille 5 euroa.
Traktoreihin liittyvät välineet ja työkalutkin ovat tervetulleita.

Lue koko juttu 26.7. Puruvedestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...