0

Juhlaottelusta KuPille voitto kotiin – katso kuvagalleria päivän pelistä!

Kulennoisten Pallo nappasi tänään pelatussa 60-vuotisjuhlaottelussa 3-2 voiton Simpeleen Urheilijoista. Ensimmäisellä puoliajalla liikettä riitti tasaisesti kentän molemmista päädyissä, mutta ratkaisuja ei tilanteista huolimatta syntynyt  vielä. KuP pääsi hieman ennen puoliajan päättymistä laukomaan rangaistuslaukauksenkin, mutta veto torjuttiin. KuP siirtyi 1-0 johtoon aivan ensimmäisen puoliajan lopulla, kun pallo lipesi ensimmäisen kerran SiU:n maaliin. Maali merkattiin vierasjoukkueen omaksi maaliksi.

Toisella puoliajalla toimintaa riitti. Kotijoukkueen Tomi Leivo potkaisi 2-0 lukemat tauluun lähes heti toisen puoliajan aloituksen jälkeen. Leivo kunnostautui heti perään uusimiseen ja täräytti KuPille kolmannen maalin, kun peliä oli pelattu 51 minuuttia.

SiU onnistui kaventamaan peliä kahdella maalilla. Kotijoukkue sai kuitenkin pidettyä johdon loppuun saakka ja 60-vuotias KuP pääsi jatkamaan iltajuhliin 3-2 voiton myötä.

Ohessa kuvagalleria päivän ottelusta.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...