0

Moottorisahauksen SM-kisoissa kova taso

SUMOKI ry:n eli Suomen moottorisahauskilpailijoiden järjestämät Moottorisahauksen SM-kilpailut käytiin Punkaharjulla 16.6. Metsämuseo Lustossa aurinkoisessa kesäsäässä. Kisailijoita oli paikalla 20 yhden jäätyä pois. Suomalaisten lisäksi kilpailijoita oli Virosta.
Kilpailun johtajana toimi Ari Rautio ja teknisenä johtajana Pertti Anttonen. Tuomarineuvoston muodostivat Raution ja Anttosen lisäksi Jarmo Laatikainen. Kuulutuksista vastasi Jukka Peltonen.
Kilpailutehtävinä olivat Puun kaato (maksimipistemäärä 660), Oksien karsinta (450), Teräketjun vaihto (130), Runkojen alta-päältäsahaus (210) sekä tarkkuuskatkaisu (250). SM-kilpailussa kilpailtiin kunkin osa-alueen sekä kokonaiskilpailun suomenmestaruudesta.

Kilpailun johtaja Ari Rautio Metsähallitus Metsätalous Oy:stä luonnehti kilpailua kovatasoiseksi. Laatuasiantuntijana Metsähallitus Metsätaloudessa toimiva Rautio on ollut kilpailujärjestelyissä mukana jo 20 vuotta. Hän lähtee mukaan joukkueenjohtajan ominaisuudessa myös Norjan MM-kilpailuihin, jotka järjestetään elokuun alussa Lillehammer

Lue koko juttu 20.6. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...