0

Luola heräsi jälleen eloon – Egotrippi veti väkeä

Luola Events on Harjun Portin ja Keiku ry:n yhteinen brändi, jolla tuotetaan tapahtumia Tuunaansaaren kallion luolaan. Ensimmäinen tapahtuma järjestettiin viime lauantaina, ja Egotrippi-yhtyettä saapui katsomaan noin 700-henkinen yleisö.
Brändin toinen puuhamies, Harjun Portin matkailukeskuksen johtaja Markus Kaskinen kertoo tapahtuman sujuneen suunnitellusti.

– Tila on poikkeuksellinen, onhan se 30 metriä maan alla. Luolassa on enemmän huomioitavaa kuin tavallisessa konserttisalissa, Kaskinen selventää.

– Ennen ensimmäistä tapahtumaa oli monta osa-aluetta huomioitavana mobiiliverkkojen toimivuudesta lähtien, kerkesimme tiukassa aikataulussa tekemään vaaditut toimenpiteet ja tilaisuus sujui kaikilta osin hienosti. Olen todella tyytyväinen ja tästä on hyvä jatkaa seuraaviin tapahtumiin

Lue koko juttu 20.6. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...