0

Merikannon matkassa – konsertti Mäntyniemen kartanossa

Säveltäjä Oskar Merikannon syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi 150 vuotta. Hän oli kenties kotiemme tunnetuin säveltäjä; kukapa ei muistaisi esimerkiksi laulua Pai pai paitaressu.
Merikannon laulumusiikista koostuva konsertti kuullaan kulttuurihistoriallisessa Mäntyniemen kartanossa Kesälahdella sunnuntaina 8.7.2018 klo 15.00. Konsertissa esiintyvät sopraano Eilamaria Leskinen – joka toimii myös kertojan roolissa – ja pianisti Liisa Pimiä.
Leskinen on poiminut Seppo Heikinheimon kirjoittamasta kirjasta musiikin lomassa kerrottavaksi otteita Merikannon kirjoittamista kirjeistä ja hauskoista sattumuksista, jotka antavat hänestä kuvaa nimenomaan ihmisenä.

Lue koko juttu 20.6. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...