0

Vedenkorkeus lykkää kosteikon viimeistelyä

Jouhenlahden kaivupenkoilla ei kannata liikkua.

Puruveden Jouhenlahden pohjukkaan viime talvena kaivettu kosteikko oli määrä viimeistellä kesäkuun puoliväliin mennessä. Lopputyöt on päätetty siirtää niin pitkälle, että Puruveden pinta laskee reilusti alemmas nykyisestä.
– Olisi järjetöntä lähteä sotkemaan penkkoja nyt, kun vesi on näin ylhäällä. Penkereet eivät kanna minkäänlaista konetta, sanoo kosteikon rakennuttamista valvova Juha Maaranen Etelä-Savon ely-keskuksesta.
Lopputöiden lykkäämisestä sovittiin yhdessä urakoitsijan, Lopen Maa- ja vesirakenne Oy:n kanssa.
Luontotornilta kirkkorantaan johtava kevyen liikenteen väylä ja rantapenkka kunnostetaan sovitusti.

Lue koko juttu 7.6. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Muuttaako valoisa aika unirytmiäsi?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...