0

Katso tästä seutukunnan ylioppilaiden nimiä – päivitämme listaa perjantain aikana!

Puruvesi-lehti julkaisee perjantain aikana seutukunnan lukioista valmistuneita ylioppilaita Savonlinnan lyseon lukiosta, Savonlinnan taidelukiosta, Kiteen Lukiosta ja Parikkalan lukiosta. Heinäveden lukiosta ei tänä keväänä valmistunut Puruveden alueen ylioppilaita.

Savonlinnan lyseon lukio: Ahokas Saara, Asikainen Jami (kaksoistutkinto), Atae Ali, Brunou Miro, Eskelinen Elias, Haapiala Valtteri, Heikkinen Jaana, Hellsten Jade, Huttunen Heidi, Härkönen Jere, Iivarinen Valtteri, Imponen Emma, Issakainen Heta, Jakonen Liinu, Janhunen Juuso, Järvi Tero, Kaipainen Mari, Kaipainen Saku, Kaiponen Matias, Karhu Veikka, Karjalainen Mari (kaksoistutkinto), Karjalainen Sanni, Karjalainen Vilma, Karvinen Maiju, Karvinen Niko, Kauppinen Simo, Kesänen Essi, Ketolainen Kristiina, Kettunen Aku, Kettunen Atte, Koikkalainen Elisa, Kokkonen Aino, Kokkonen Aleksi, Kokkonen Saku, Koppinen Maiju, Korhonen Jenni, Korhonen Julia, Korhonen Olivia, Kosonen Antti, Kosonen Henri, Kosonen Severi, Kosonen Timo, Laine Henri, Laitinen Johanna, Laitinen Krista, Leinonen Tuukka, Lintula Catherine, Lipsanen Riikka, Lukkarinen Katja, Luukkanen Mari, Löytynoja Nea, Makkonen Miika, Makkonen Muusa, Malmstedt Heppu, Mononen Mira, Mustonen Jesse, Myllys Rasmus, Natunen Laura, Natunen Severi, Naukkarinen Veera, Neuvonen Jasper, Nieminen Petra, Nousiainen Henna-Riikka, Nousiainen Maria, Pasanen Jesse, Pelkonen Jenna, Peltonen Ville, Pietarinen Sanni, Pöllänen Leevi, Pölönen Jaakko, Raevaara Nuutti, Rantanen Roosa, Rautiainen Samu, Repo Nelly-Annina, Ronkanen Lilli, Rouvinen Alina, Rytkönen Katariina, Sairanen Antti, Sairanen Esa, Sallinen Aino, Sallinen Henna, Savolainen Janina, Savolainen Valentino, Simonen Elsa, Simpanen Severi, Sinisalo Tatu, Sorvali Petri, Suppola Emmi, Särkinen Kaisu, Temonen Aino, Terävä Tommi, Tiihonen Inka, Timonen Jenni, Tolvanen Tatu, Torpakko Sonja, Torvelainen Julianna, Tuisku Ilona, Tukiainen Pinja, Tuomikoski Eveliina, Tynkkynen Veera, Valtonen Niclas, Vilska Paavo, Voutilainen Miisa, Väisänen Markus, Welin Amalia.

Savonlinnan aikuislukio: Havukainen Riku (kaksoistutkinto), Pykäläinen Riikka (kaksoistutkinto), Rantakoski Nelli.

Savonlinnan taidelukio: Aalto Salla, Anttonen Jasmiina, Anttonen Petri, Heikkilä Matilda, Hämäläinen Jenni, Ijäs Ilona, Ikäheimonen Wilma, Innanen Aino, Ivanova Adriana, Jakonen Jenna, Kilpeläinen Joonatan, Kilpeläinen Linda, Kinnunen Juho, Kiuru Elli, Koivisto Noora, Kokkonen Pinja, Kontkanen Emma, Konttinen Maria, Kosonen Eveliina, Laamanen Satu, Lahti Adeliina, Leimenstoll Raven, Lohman Oliver, Luukkanen Janina, Muinonen Vilma, Palassalo Hilla, Penttinen Oona, Pozdnyakova Praskovya, Pullinen Akseli, Purhonen Millla, Puumalainen Veera, Pöyhönen Ada, Riikonen Hanna, Ruutiainen Pepita, Räsänen Pihla, Salminen Tuomo, Sennikova Mariia, Silvennoinen Sanni, Tirronen Ella, Tolvanen Essi, Utulahti Tino, Valtonen Evita, Valutie Heikki, Virta Masi, Ylhäinen Aino, Zolnerovits Elizaveta.

Parikkalan lukio: Antikainen Vilja, Hämäläinen Leevi, Itkonen Santeri, Jantunen Siiri, Joronen Heidi, Leppänen Tutta, Naukkarinen Joel, Niku Ilari, Pääkkönen Aino, Rita Noora, Saksa Tuomo, Sounio Julius, Tuomisto Reino, Valkeapää Anna.

Tampereen Sammon keskuslukio: Tiia Mahkonen, Punkaharju.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...