0

Kesämaa myyty ja työntekijöitä haetaan – vesi- ja puuhapuisto aukeamassa kesäksi

Punkaharjun Lomakeskus Oy:n konkurssipesä on myynyt vesi- ja puuhapuisto Kesämaan, vahvistaa konkurssipesän pesänhoitaja Kalle Ervasti Mikkelistä.
Hänen mukaansa tehty kauppa koskee puiston osuutta, mutta enempää hän ei voi asiasta kertoa.
Käytännössä uusi omistaja tulee asian kanssa julki oman aikataulunsa mukaisesti.

Kesämaa näyttää olevan lähdössä käyntiin alkavaa kesänä, sillä sen Facebook-sivuilla julkaistiin 30. huhtikuuta tiedote, jonka mukaan toiminta avautuu jälleen ensi kesänä.
– Iloksemme voimme ilmoittaa että Punkaharjun kesämaa avautuu jälleen ensi kesänä! Jotta tämä olisi mahdollista, tarvitsemme joukkoomme reippaita kesätyöntekijöitä. Pidämme rekrytointitilaisuuden lauantaina 5.5.2018 klo. 10-14. Saavu ravintola Paviljonkiin ja ota mukaasi lyhyt cv itsestäsi. Haemme tekijöitä niin ravintolaan, kentälle, huoltoon kuin uinninvalvontaan. Tehtäviin vaaditaan vähintään 16-vuoden ikä, Facebook-sivuilla kirjoitettiin.

Kesämaata pyörittänyt Punkaharjun Lomakeskus Oy hakeutui konkurssiin 9. lokakuuta vuonna 2017. Yhtiöllä oli velkoja runsaat 1,2 miljoonaa euroa.
Lomakeskus harjoitti Tuunaansaaren alueella majoitus- matkailu- ja huvipuistotoimintaa. Aluekokonaisuuden markkinointinimi oli Punkaharju Resort.
Punkaharjun Lomakeskus Oy työllisti ympärivuotisesti 2-3 henkilöä ja kesäkaudella noin 40 kesätyöntekijää. Se myös omisti vesipuisto Kesämaan laitteet ja kalusteet.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...