0

Puruvesi kysyy: kuinka hallitset ensiaputaidot?

Ensiaputaidot ovat ajankohtainen asia kaikenikäisille, myös nuorille, sillä niiden kaltaiset turvallisuusasiat kuuluvat perusopetuksen opetussuunnitelmaan. Valtakunnallisena tavoitteena on, että 2020 mennessä kaikki kahdeksasluokkalaiset saavat perusopetuksen opetussuunnitelmaan kuuluvaa turvallisuusopetusta onnettomuuksien ehkäisystä ja toiminnasta vaaratilanteessa.

Etelä-Savossa aiheen ajankohtaisuutta lisää NoHätä!-pelastustaitokampanja, jonka Etelä-Savon aluekilpailu on 5. huhtikuuta Tanhuvaaran urheiluopistolla Savonlinnassa. Joukkueita Etelä-Savon aluekilpailuun on tulossa 15.

NoHätä!-kampanjan kunniaksi myös Puruveden Viikon kysymys koskee ensiapua. Käytännössä lukijoilta tiedustellaan, miten lukijat hallitsevat kyseiset taidot.

Vastaa kyselyyn alla ja jätä halutessasi kommenttisi kommenttikenttään!

Hallitsetko ensiaputaidot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...