0

Paula Koivuniemi Puruvesi Poppiin – Sillanpää peruttu

Yksi kotimaisen viihdekentän suurista tähdistä, Paula Koivuniemi, on kiinnitetty esiintymään Puruvesi Pop -festivaalille.
Koivuniemi esiintyy Puruvesi Pop -festivaalilla lauantaina 22.7. Jari Sillanpään tilalla.
Festivaalia järjestävä Keiku Ry on päättänyt perua Sillanpään esiintymisen viime aikoina eri medioissa esillä olleeseen tilanteeseen liittyen.
– Teimme aiheesta kokonaisarvion ja peruminen oli usean osatekijän summa. Käytössämme olleiden tietojemme pohjalta ei esimerkiksi syntynyt luottoa Sillanpään tulevien keikkojen toteutumisen tai mahdollisten perumisten suhteen, kertoo festivaalijohtaja, Keiku ry:n puheenjohtaja Jussi Silvennoinen.

Keiku ry:ssä ollaan hyvillään siitä, että Koivuniemen keikka saatiin onnistumaan keskelle kiireistä kesäsesonkia.
– Kesäviikonloput ovat kotimaisten huippuartistien osalta hyvin kilpailtuja, heinäkuu tiettävästi kaikkein kilpailluin. Paula Koivuniemen toivotamme lämpimästi tervetulleeksi Puruvesi Poppiin, Silvennoinen kertoo.
Paula Koivuniemi on esiintynyt Puruvesi Popissa kerran aiemmin, vuonna 2012.
– Tuo esiintyminen on Keikun leirissä hyvin muistissa. Festivaali pidettiin ensimmäistä kertaa Sirkuskentän puolella. Koivuniemi oli tapahtuman pääesiintyjä ja ensimmäisiä suuremman luokan esiintyjäkiinnityksiä koko yhdistyksen historiassa. Paula veti Kerimäellä hienon keikan ja kokosi kentälle huikean määrän yleisöä.

2 kommenttia aiheesta “Paula Koivuniemi Puruvesi Poppiin – Sillanpää peruttu

  • 5.4.2018 at 11:30
    Permalink

    Järkevä päätös, joka osoittaa tapahtumajärjestäjän arvostavan sekä esiintyviä artisteja että maksavaa yleisöä ja kotikuntaansa. Myös itse uutinen oli hienovaraisesti kirjoitettu. Toivottavasti keikkojen perumiset osaltaan edistävät Jari Sillanpään hakeutumista asianmukaiseen hoitoon.

  • 11.4.2018 at 15:43
    Permalink

    Hyvä homma, ei huumehörhöjä. Kiitos.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...