0

Uusi ravintola-pub rakentuu Punkaharjulle

Valoisa ja raikas paikka kylän ytimessä – vieläpä aurinkoisella terassipaikalla. Näin luonnehtivat Tanja ja Antti Tukio uutta ravintola-pubiaan, joka kovaa vauhtia rakentuu Punkaharjulle.
Uusi liikepaikka valmistuu niin sanottuun Säästötaloon Kauppatien varteen, entiseen pankki- ja apteekkirakennukseen. Ravintola-pub on määrä avata toukokuussa.
– Tavoitteena on, että vappuna päästäisiin viettämään avajaisia, Tukiot kertovat.

Tukiot aloittivat ravitsemusliikkeen pitämisen Punkaharjulla toissa vuonna ja pyörittivät reilun vuoden verran Bunkero-baaria linja-autoaseman liikekiinteistössä. Toiminta siellä päättyi viime kesän lopulla.
Uusi paikka oli kuitenkin jo hyvissä ajoin kiikarissa. Syyspuolella siirtyi syyspuolella Punkaharjun Metsäpalvelun omistukseen ja Tukiot solmivat tilasta vuokrasopimuksen.
– Tätä paikkaa oikeastaan katsottiin jo ihan alkuvaiheessakin, mutta päädyttiin kuitenkin aloittamaan Kuusitiellä valmiimmissa puitteissa. Tämän keskemmäksi kylää ei oikein voi enää päästä, Tanja Tukio kertoo.

 

Lue lisää 28.3. Puruvesi-lehdestä!

2 kommenttia aiheesta “Uusi ravintola-pub rakentuu Punkaharjulle

  • 29.3.2018 at 09:01
    Permalink

    Panostakaa siihen grilliruokaan edes pikkusen enemmän kuin viimeeks. Oikeasti hyvän hampurilaisen perässä ihmiset käyvät kauempaakin.

  • 30.3.2018 at 21:56
    Permalink

    Hienoa, että Punkasalmelle tulee uusi ravintola-pub ja vielä kadun aurinkoiselle puolelle! Onnea ja menestystä yrittäjille! Samoin kaikille muillekin punkasalmelaisille yrittäjille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...