0

Uusi ravintola-pub rakentuu Punkaharjulle

Valoisa ja raikas paikka kylän ytimessä – vieläpä aurinkoisella terassipaikalla. Näin luonnehtivat Tanja ja Antti Tukio uutta ravintola-pubiaan, joka kovaa vauhtia rakentuu Punkaharjulle.
Uusi liikepaikka valmistuu niin sanottuun Säästötaloon Kauppatien varteen, entiseen pankki- ja apteekkirakennukseen. Ravintola-pub on määrä avata toukokuussa.
– Tavoitteena on, että vappuna päästäisiin viettämään avajaisia, Tukiot kertovat.

Tukiot aloittivat ravitsemusliikkeen pitämisen Punkaharjulla toissa vuonna ja pyörittivät reilun vuoden verran Bunkero-baaria linja-autoaseman liikekiinteistössä. Toiminta siellä päättyi viime kesän lopulla.
Uusi paikka oli kuitenkin jo hyvissä ajoin kiikarissa. Syyspuolella siirtyi syyspuolella Punkaharjun Metsäpalvelun omistukseen ja Tukiot solmivat tilasta vuokrasopimuksen.
– Tätä paikkaa oikeastaan katsottiin jo ihan alkuvaiheessakin, mutta päädyttiin kuitenkin aloittamaan Kuusitiellä valmiimmissa puitteissa. Tämän keskemmäksi kylää ei oikein voi enää päästä, Tanja Tukio kertoo.

 

Lue lisää 28.3. Puruvesi-lehdestä!

2 kommenttia aiheesta “Uusi ravintola-pub rakentuu Punkaharjulle

  • 29.3.2018 at 09:01
    Permalink

    Panostakaa siihen grilliruokaan edes pikkusen enemmän kuin viimeeks. Oikeasti hyvän hampurilaisen perässä ihmiset käyvät kauempaakin.

  • 30.3.2018 at 21:56
    Permalink

    Hienoa, että Punkasalmelle tulee uusi ravintola-pub ja vielä kadun aurinkoiselle puolelle! Onnea ja menestystä yrittäjille! Samoin kaikille muillekin punkasalmelaisille yrittäjille!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Masentaako kaamos?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...