0

Valonkajoa kiinteistökaupoissa – kiinteistöalan ammattilainen Veijo Laukkanen toivoo, että tehdashanke piristäisi kauppaa entisestään

Punkaharjulainen maa- ja kiinteistökaupan ammattilainen Veijo Laukkanen näkee selviä piristymisen merkkejä kiinteistökaupassa Puruveden alueen kunnissa ja pitäjissä.
– Positiiviset näkymät ovat meneillään, ja kehitys alkoi voimistua jo viime vuoden aikana. Ihmiset ovat tällä hetkellä selvästi enemmän ostoaikeissa, sanoo Punkaharjun Metsäpalvelu Oy LKV:n toimitusjohtaja Laukkanen.
Laukkasen mukaan kaupankäynnin piristyminen peilautuu suoraan kansalaisten tulevaisuususkon vahvistumiseen. Siitä on nyt merkkejä kaikilla kaupanteon osa-alueilla.
– Pankkien toimintapolitiikka säätelee selvästi ostohaluja, ja tällä hetkellä ei ole näkyvissä sellaista, että pankit vaatisivat normaalien vakuuksien lisäksi ylimääräisiä vakuuksia. Rahoituspuolella on vallalla joustavuutta.

Laukkanen on hyvillään Metsä Woodin kertopuutehtaan laajennuksesta, joka tuo Punkaharjulle kymmeniä uusia työpaikkoja. Hän toivoo, että ainakin osa tehtaan työntekijöistä asettuisi asumaan Punkaharjulle.
– Kaiken kaikkiaan Punkaharjulla on tarjolla hyvin erilaisia kohteita asumiseen, niin tontteja kuin valmiita kohteita. Pidän tarjontaa monipuolisena.

Lue lisää Puruveden alueen kiinteistö- ja tonttikaupasta 22.3. Puruvedestä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...