0

Eikun Verhoomon Eija Hirvonen Punkaharjulta on Etelä-Savon ja Punkaharjun Vuoden yksinyrittäjä

Etelä-Savon Yrittäjien puheenjohtajistosta, yksinyrittäjävaliokunnan puheenjohtajasta sekä Finnveran, Etelä-Savon maakuntaliiton, kauppakamarin ja Fennian edustajista koostuva valintaraati on valinnut Etelä-Savon Vuoden yksinyrittäjäksi 2018 Eikun Verhoomon omistajan Eija Hirvosen.

Vuoden yksinyrittäjä julkistettiin lauantaina 17.3. Puumalan Sahanlahti Resortissa yksinyrittäjätreffien yhteydessä. Punkaharjun Yrittäjien hallitus on 6.2. kokouksessaan valinnut Eikun Verhoomon myös Punkaharjun Vuoden yksinyrittäjäksi, ja palkitseminen tapahtuu yhdistyksen kevätkokouksen yhteydessä.

Punkaharjulainen Eija Hirvonen on onnistunut tekemään kannattavaa liiketoimintaa käsityöläisenä. Yli kahdenkymmenen vuoden aikana hänen maineensa huonekalujen verhoilun huippuammattilaisena puhuu puolestaan, pitäen Hirvosen jatkuvasti työllistettynä.

Hirvonen tekee yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa ja työllistää muitakin yksinyrittäjiä tarjoten mm. niitä huonekalujen entisöintitehtäviä, jotka eivät ole hänen ominta osaamistaan. Hirvonen keskittyy huonekalujen verhoiluun, jossa aina riittää uuden oppimista. Hirvoselle erilaiset haasteet ovat mieluisia, koska niistä oppii.

Hän saa kiitosta asiakkailtaan huippulaadukkaasta työstä, joka valmistuu aina sovitussa aikataulussa. Asiakkaat kiittävät häntä myös erinomaisesta asiakaspalvelusta. Verhoilutyön lopputulos on täsmälleen mitä on haettu, kun Hirvonen aistii asiakkaan käyttötarpeet ja osaa tarjota oikeita materiaaleja huonekalun käyttöympäristöön.

Hirvonen myös jakaa osaamistaan opettamalla kansalaisopistossa niin Savonlinnan kuin Kiteenkin alueella. Hän oppii itsekin työssä jatkuvasti uutta, myös oppilailta.
Hirvonen on onnistunut jakamaan työnsä niin, että pystyy palautumaan perusteellisesti pitämällä kunnon kesä- ja talvilomaa. Itsensä kunnossa pitäminen on perusedellytys sille, että elättää itsensä fyysisesti kuormittavalla käsityöllä.
Hirvosen asiakkaisiin kuuluu niin paikkakuntalaisia kuin alueen vapaa-ajan asukkaita ja heidän tuttaviaan ympäri Suomen. Erinomainen hinta-/laatusuhde takaa sen, että työtä riittää.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...