0

Tunnelmia luonnon helmasta – Veikko Luostarisen tauluja Punkaharjun kirjastolla

Palanen harjumaisemaa, tunnelmia metsän siimeksestä sekä luonnonkukkia omilla mättäillään. Siinä poimintoja savonrantalaisen Veikko Luostarisen uudesta näyttelystä, joka avautui Punkaharjun kirjastolla alkuviikosta.
– Kyllä itäsuomalaiset metsä- ja järvimaisemat ovat minulle se kaikkein mieluisin aihe. Niitä tauluja syntyy paljon. Tänne kirjastolle on poimittu tuoreimpia, paikkaan sopivia teoksia, kertoo 40 vuotta öljyvärimaalausta harrastanut Luostarinen.

Luostarisella oli edellisen kerran näyttely seudullamme vuonna 2015 Savonrannalla. Sen jälkeen hän on pitänyt näyttelyn myös Liperissä.
Nyt esillä olevat taulut ovat enimmäkseen viimeisen kolmen vuoden aikana syntyneitä teoksia.
– Kaikkein isoimpia tauluja en Punkaharjulle tuonut, lisäksi Savonranta-aiheita ei tässä näyttelyssä juurikaan ole. Niitä teoksia tullaan näkemään kesemmällä, kun avaan isomman näyttelyn Savonrannalla.

Punkaharjun kirjastolla Luostarisen tauluja voi käydä katsastamassa tämän kuun ajan.

Lisää aiheesta 8.3 Puruvesi-lehdessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...