0

Nuorisotoiminta pian käyntiin – työntekijät palkattu

NuTu ry:n konkurssin vuoksi hetkellisesti keskeytynyt nuorisotoiminta saadaan pian taas käyntiin Savonlinnassa.

Kaupunki otti konkurssin jälkeen nuorisotoiminnan järjestämisen omaksi työkseen ja käynnisti helmikuussa työntekijöiden rekrytoinnin.  Nuorisotoimintaa tulee hoitamaan neljä työntekijää. Vapaa-aikapäällikkö Simo Rädyn mukaan kolme heistä aloittaa työt tämän viikon alussa, yksi huhtikuun alussa.

Nuorisotilat pyritään saamaan auki mahdollisimman pian. Ensimmäisenä toiminta käynnistynee Punkaharjulla ja Kerimäellä. Rädyn mukaan Punkaharjulla nuorisotila pysynee todennäköisesti Punkalossa. Kerimäellä on valmis nuorisotila koulukeskuksen vanhassa C-rakennuksessa. Kerimäen osalta jatkosuunnitelmaa ei ole vielä kuitenkaan täysin lukittu. Savonrannalla toiminta jatkuu todennäköisesti entiseen tapaan yhteistyössä seurakunnan kanssa. Kantakaupungin osalta tila-asia on vielä selvityksessä.

– Tarkkaa päivää ei voi vielä luvata, mutta mahdollisimman nopeasti tilat pyritään saamaan auki. Alkuvaiheessa jatketaan aiempien aukiolojen mukaan. Nuorisotoimintaa lähdetään kuitenkin kehittämään ja miettimään mitkä tavat ja ajat palvelevat parhaiten tarkoitusta, Räty sanoo.

 

Lisää aiheesta 8.3. Puruvesi-lehdessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...