0

Kesäraitin rahoitus varmistui – tapahtuma pidetään Punkaharjulla heinäkuussa

Harjun Kesäraitti pidetään jälleen ensi kesänä, lauantaina 7.7. Punkaharjun keskustassa. Toteutus varmistui, kun Savonlinnan kulttuuritoimi myönsi tapahtumalle haetun 3 500 euron avustuksen.

Tapahtuman pääjärjestäjänä toimivan Punkaharjun pitäjäyhdistyksen puheenjohtaja Juha Massinen kertoo, että omarahoitusosuuttakin on saatu jo sen verran kasaan, että Kesäraitti päästään varmuudella järjestämään. Tapahtumaa tehdään noin 5 000 euron budjetilla.

Suunnittelutyötä on jo alustavasti viety eteenpäin esimerkiksi esiintyjävarausten muodossa. Seuraavan kerran tapahtuman tiimoilta kokoustetaan 5.3 Punkaharjun Ystäväntuvalla. Massisen mukaan pyrkimyksenä on saada toteutettua ohjelmaa koko päivälle – perinteisen päivätapahtuman lisäksi myös illaksi.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...