0

Heli Tiihonen lähetti hienon kuva pikku-uikusta – lähetä sinäkin kuviasi Puruvesi-lehdelle!

Heli Tiihonen lähetti Puruvedelle hienon kuvan pikku-uikusta Savonlinnan Riihisaaressa, joka tunnetaan Savonlinnan seudulla sinisorsien talvehtimispaikkana. Kuvassa pikku-uikku sinisorsan seurassa tammikuussa.

LÄHETÄ MEILLE KUVIASI!
Lähetä meille kuviasi, julkaisemme niitä verkkosivuillamme sekä Puruvesi-lehdessä lukijan kuva -palstalla: Verkkosivujen kautta: Klikkaa puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva. Täytä kenttiin omat tietosi ja lähetä kuva. Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net. Postin kautta: Puruvesi-lehti, Lukijan kuva, Kauppatie 16, Punkaharju. Voit tuoda kuviasi myös Puruveden toimitukseen, jossa ne skannataan verkkopalvelussa ja lehdessä julkaistavaan muotoon. Emme maksa julkaistusta kuvista rahallista korvausta.

Viikon kysymys

Pitäisikö valtion korvata yrityksille koronan aiheuttamat tappiot?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...