0

Savonrannan Matti-Pekka Parkkisesta kunnallisneuvos – neuvosjuhlat lauantaina!

Savonrannalla vietetään tulevana lauantaina 17. helmikuuta neuvosjuhlia.
Tasavallan presidentti myönsi viime joulukuussa savonrantalaiselle Matti-Pekka Parkkiselle kunnallisneuvoksen arvonimen. Sitä haki Savonlinnan kaupunki.
Kunnallisneuvoksen arvonimen luovutustilaisuus pidetään Savonrannan seurakuntakodilla kello 12. Ohjelmassa on arvonimen luovutuksen lisäksi musiikkia, lausuntaa, puheita ja tarjoilua.
Matti-Pekka Parkkinen valmistui vuonna 1981 yo-merkonomiksi Savonlinnan Liiketaloudellisesta Instituutista. Hän on nykyään ammattiautoilija.
Luottamustehtävissä Parkkinen on ollut koululaispolitiikasta alkaen 1970-luvun alusta, ja hän johti muun muassa Nuoren Keskustan Liiton Savonrannan osastoa vuosina 1973-1975. Parkkisella on ollut ja on edelleen monia luottamustehtäviä.
Hän on ollut muun muassa Suomen Keskustan Itä-Savon piirin puheenjohtaja, Keskustan puoluehallituksen jäsen, Savonrannan kunnanvaltuuston puheenjohtaja, Savonrannan kunnanhallituksen puheenjohtaja ja Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja vuodet 2009 -2017.
Parkkinen on tämän kauden kaupunginvaltuutettu ja valtuuston 1. varapuheenjohtaja. Erilaisissa järjestöissä ja yhdistyksissä hän vaikuttanut laajalti.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...