0

Savonrannan Matti-Pekka Parkkisesta kunnallisneuvos – neuvosjuhlat lauantaina!

Savonrannalla vietetään tulevana lauantaina 17. helmikuuta neuvosjuhlia.
Tasavallan presidentti myönsi viime joulukuussa savonrantalaiselle Matti-Pekka Parkkiselle kunnallisneuvoksen arvonimen. Sitä haki Savonlinnan kaupunki.
Kunnallisneuvoksen arvonimen luovutustilaisuus pidetään Savonrannan seurakuntakodilla kello 12. Ohjelmassa on arvonimen luovutuksen lisäksi musiikkia, lausuntaa, puheita ja tarjoilua.
Matti-Pekka Parkkinen valmistui vuonna 1981 yo-merkonomiksi Savonlinnan Liiketaloudellisesta Instituutista. Hän on nykyään ammattiautoilija.
Luottamustehtävissä Parkkinen on ollut koululaispolitiikasta alkaen 1970-luvun alusta, ja hän johti muun muassa Nuoren Keskustan Liiton Savonrannan osastoa vuosina 1973-1975. Parkkisella on ollut ja on edelleen monia luottamustehtäviä.
Hän on ollut muun muassa Suomen Keskustan Itä-Savon piirin puheenjohtaja, Keskustan puoluehallituksen jäsen, Savonrannan kunnanvaltuuston puheenjohtaja, Savonrannan kunnanhallituksen puheenjohtaja ja Savonlinnan kaupunginhallituksen puheenjohtaja vuodet 2009 -2017.
Parkkinen on tämän kauden kaupunginvaltuutettu ja valtuuston 1. varapuheenjohtaja. Erilaisissa järjestöissä ja yhdistyksissä hän vaikuttanut laajalti.

Viikon kysymys

Masentaako kaamos?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...