0

Kuljetus Töppönen palkittiin laadukkaaksi urakoitsijaksi – palkinto luovutettiin Talvitiepäivillä

Talvihoidon laadukkaaksi urakoitsijaksi palkittiin tällä viikolla valtakunnallisilla Talvitiepäivillä Kuljetus Töppönen Oy Savonlinnasta.
Tunnustuspalkinto myönnettiin nyt kolmatta kertaa. Kyseessä on kiertopalkinto, joka myönnetään Talvitiepäivät-tapahtuman yhteydessä yritykselle tai toiminimelle, joka on pitkäaikaisella toiminnallaan tai muulla erityisellä tavalla osoittautunut teiden ja katujen talvihoidon osaavaksi urakoitsijaksi.
Perusteena on, että urakoinnissa korostetusti on esillä tekemisen ja menetelmien laatu, työn ja liikenteen turvallisuus sekä koneiden ja laitteiden korkea tekninen ja innovatiivinen taso.
Palkitsemisperusteiden mukaan Kuljetus Töppönen Oy on pitkän linjan urakoitsija, joka on laajentanut äskettäin toimintaa kunnossapitourakointiin tekemällä samalla merkittäviä investointeja kalustoon ja varastointiin. Lisäksi se rohkaisee omalla esimerkillään alalle tulevia uusia urakoitsijoita.
Arctic Machine Oy:n lahjoittaman palkinnon yrityksen puolesta vastaanotti toimitusjohtaja Jari Töppönen. Tunnustuspalkinnon luovuttivat Suomen Tieyhdistyksen toimitusjohtaja Nina Raitanen ja Arctic Machinen toimitusjohtaja Juha Jääskelä Talvitiepäivillä, jotka järjestettiin tällä kertaa Lahdessa.
Kuljetus Töppönen toimii Savonlinnan urakka-alueen päätieverkostolla talviteiden kunnossapitäjänä.

3 kommenttia aiheesta “Kuljetus Töppönen palkittiin laadukkaaksi urakoitsijaksi – palkinto luovutettiin Talvitiepäivillä

 • 9.2.2018 at 12:26
  Permalink

  Nyt on kyllä sattunut iso erehdys,eihän Aprillipäivä vielä ole.

 • 14.2.2018 at 11:27
  Permalink

  Todennäköisesti kyseiset palkinnon jakajat ei ajele savonlinnan seudulla.

 • 14.2.2018 at 11:56
  Permalink

  Onnea Töppöselle ja kuskeille !

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...