0

Puruvesi kysyy – kuinka vietät ystävänpäivää, vai vietätkö ollenkaan?

Ystävänpäivää vietetään Suomessa keskiviikkona 14.2. Ystävänpäivää on Suomessa vietetty 1980-luvulta lähtien. Kalentereissa ystävänpäivä on ollut virallisesti vuodesta 1996, mutta se merkittiin erehdyksessä kalenteriin ilman virallista päätöstä jo vuosina 1990 ja 1991.

Ystävänpäivästä on tullut toiseksi suosituin korttipäivä joulun jälkeen. Päivän tunnuksena tunnetaan kautta maailman punainen sydän. Suomessa sen huomasi ensimmäisenä Tampereen Sydänyhdistys, joka keksi 1980-luvun alussa yhdistää ”punaisten sydänten juhlan” markkinointikampanjaansa.

Kuinka sinä vietät ystävänpäivää, vai vietätkö? Vastaa Puruveden kyselyyn.

Paras tapa huomioida ystävää ystävänpäivänä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...