0

NuTun konkurssilla isot vaikutukset Puruveden alueella – nuorisotilat ja työpajat sulkeutuvat

Savonlinnan Seudun Nuorisotoiminnan Tuki ry (NuTu ry) on hakeutunut konkurssiin jättämällä konkurssihakemuksen Etelä-Savon käräjäoikeudelle 31.1.2018. NuTun tiedotteen mukaan tilanteeseen ei ole tultu hetkessä, vaan tilanne on alkanut vaikeutua vuodesta 2014 alkaen mm. työllistämistukimäärärahojen niukentuessa ja tukien jälkijättöisyyden myötä.

NuTun mukaan suurimmat kärsijät tilanteesta ovat Savonlinnan nuoret ja nuoret aikuiset. Nuorisotoiminnan, työpajatoiminnan ja muiden hankkeiden päättyminen tarkoittaa sitä, että nuorten vapaa-ajan viettopaikkoina nuorisotilat Savonlinnan Possella, Kerimäellä ja Punkaharjulla sulkevat ovensa ainakin toistaiseksi. Samoin Kerimäen ja Enonkosken työpajat sulkevat ovensa.

Lue lisää aiheesta 8.2. Puruvedestä!

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...