0

Kerimäen vanhainkoti muuttaa tiistaina – 23 asukasta vaihtaa majapaikkaa

tiistai on Kerimäellä merkittävä muuttopäivä. Tuolloin vaihtavat majapaikkaansa Kerimäen vanhainkodin 23 asukasta.
Vuodesta 1953 asti nykyisessä kiinteistössään palvellut vanhainkoti siirtyy Kerimäen terveyskeskuksen yläkertaan. Entinen vuodeosasto remontoitiin syksyn ja alkutalven aikana nykyaikaiseksi vanhainkodiksi.
Yläkerran remontti on nyt valmis ja parhaillaan käynnissä on tilojen kalustaminen. Asukkaiden muutto tehdään yhdessä päivässä.
– Aamupalan jälkeen aloitetaan, invataksit on jo varattu. Asukkaat siirretään joko pyörätuoleissa tai paarikuljetuksella, kertoo Sosterin palveluasumisen päällikkö Anu Koivumäki.

Terveyskeskuksen entisen vuodeosaston tilojen uusiokäytön ratkeaminen kesti vuosia, mutta kun Sosteri viime syksynä teki päätöksen vanhainkodin siirrosta, oli toteutustahti ravakka.
Työt aloitettiin elokuussa ja yli tuhannen neliömetrin suuruinen kakkoskerros voitiin vastaanottaa remontoituna viime maanantaina.

Lue lisää 18.1. Puruvesi-lehdestä.

Kommentteja aiheesta “Kerimäen vanhainkoti muuttaa tiistaina – 23 asukasta vaihtaa majapaikkaa

  • 23.1.2018 at 15:44
    Permalink

    Hieno homma, että Vanhainkoti pääsee remontoitiin tiloihin. Ja keskelle kylää.. Kovasti on asukaspaikat vähentyneet. Kun vuonna 1986 aloitin työtehtävien opiskelun osastonhoitaja Sanna-Leena Alopaeuksen ohjauksessa, niin asukkaita oli muistini mukaan n. 75-78. Ainakin Eka lääkkeenjakopäivä jäi mieleen, että jalat puuttuivat seisomisesta.

Comments are closed.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...