0

Luston ravintola Hotelli Punkaharjun hoitoon – nimeksi tulee Nila

Hotelli Punkaharju ja Suomen Metsämuseo Lusto tiivistävät yhteistyötään. Hotelli Punkaharjua pyörittävä Punkaharjun Luontomatkailu Oy alkaa pyörittää Luston ravintolaa.
Punkaharjun Luontomatkailu Oy ja Suomen Metsämuseo Lusto ovat solmineet vuokrasopimuksen, ja Hotelli Punkaharjun keittiö ottaa jatkossa vetovastuun Luston ravintolasta Punkaharjulla. Luston ravintola tullaan tästä eteenpäin tuntemaan nimellä Museoravintola Nila. Uudistuneen ravintolan avajaisia vietetään 1. huhtikuuta.
Ravintola saa nimensä puun nilasta: se on se kerros puussa, jossa ravinteet kulkevat.

Museoravintola Nila palvelee Metsämuseon aukioloaikoina niin museovieraita kuin paikallisiakin, ja kesäsesongilla ravintola on avoinna myös iltaisin.
– Tavoitteena on, että turistien lisäksi myös paikalliset löytäisivät ravintolan. Nilan ruokaideologiana voidaan pitää helposti lähestyttävää lounas– ja bistroruokaa, raaka-aineiden laadusta tinkimättä, toteaa Punkaharjun Luontomatkailu Oy:n toimitusjohtaja Teemu Moisio.
Luston ravintolatoiminnasta aiemmin vastannut yrittäjä luopui vuoden vaihteessa museon ravintolatoiminnasta.
– Olemme Lustossa iloisia uudesta yhteistyökumppanuudesta Hotelli Punkaharjun kanssa. Museoravintola tuo kaivattua täydennystä alueen ravintolatarjontaan ja tukee museon kehittymistä entistäkin kiinnostavampana koko perheen vierailukohteena, sanoo museon johtaja Pekka Äänismaa.
Museoravintola Nilan menut ja tarkemmat aukioloajat julkaistaan myöhemmin.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...