0

Presidentinvaalien ennakkoäänestys käyntiin keskiviikkona – katso tästä Puruveden alueen äänestyspaikat

Presidentinvaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 17. tammikuuta, ja varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 28. tammikuuta.
Savonlinnan ennakkoäänestyspaikat Puruvesi-lehden alueella ovat Lounaskahvila Sara Savonrannalla sekä S-marketit Kerimäellä ja Punkaharjulla.
Savonlinnassa ennakkoäänestyspaikkoina toimivat myös kaupungintalo, Prisma, Citymarket sekä Oravin kyläkauppa ja Kiviapajan kerhohuone.
Varsinaisena vaalipäivänä 28.1. Puruvesi-lehden alueen Savonlinnan äänestyspaikat ovat Savonrannan koulu, Anttolan koulu, Kerimäen kirjasto ja Punkaharjun entinen kunnantalo. Äänestysaika tuolloin on klo 9-20.

Kiteellä ennakkoäänestyspaikkoja ovat kaupungintalo ja Kesälahden kirjasto. 17.-23.1. ennakkoäänestää voi maanantaista perjantaihin klo 9-17 ja viikonloppuna klo 10-13.
Varsinaisena vaalipäivänä kiteeläiset voivat äänestää Kesälahden kirjastolla, kaupungintalolla, Puhoksen koululla tai Arppen koululla klo 9-20.

Ennakkoäänestyspaikkojen aukiolot vaihtelevat eri paikoissa ja eri päivinä joten kannattaa seurata lehti-ilmoittelua aiheesta. Aukiolot on kerrottu myös kaupunkien www-sivuilla.

Enonkoskella ennakkoäänestyspaikka ja varsinaisen äänestyspäivän äänestyspaikka on kunnanvirastolla. Varsinaisena äänestyspäivänä 23.1. äänestys tapahtuu klo 9-20 välisenä aikana.

Mahdollinen toinen vaali on sunnuntaina 11.2. ja äänestyspaikkoina samat kuin 28.1. -vaalissa. Myös ennakkoäänestyspaikat ovat samat.
Kotiäänestykseen oikeutettujen tulee ilmoittautua kotikuntansa vaalitoimitsijalle viimeistään 16.1. mennessä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...