0

Kerimäen OP:n hallitusta johtaa Petri Suomalainen

Kerimäen Osuuspankki on tehnyt henkilövalintoja viime vuoden lopulla. Hallintoneuvosto valitsi kokouksessaan 30.11.2017 pankin hallitukseen seuraavalle toimikaudelle nykyiset jäsenet eli Petri Suomalaisen, Ville Holopaisen ja Paula Turtiaisen.

Hallintoneuvoston puheenjohtajaksi valittiin Esa Hirvonen ja varapuheenjohtajaksi Taneli Kiiskinen.

Tarkastusvaliokuntaan vuodeksi 2018 valittiin Terhi Ryyppö ja Teppo Virtanen, joista puheenjohtajaksi nimettiin Terhi Ryyppö.

Kerimäen Osuuspankin hallitus valitsi kokouksessaan 27.12.2017 hallituksen puheenjohtajaksi Petri Suomalaisen ja varapuheenjohtajaksi Ville Holopaisen. Sihteerinä toimii toimitusjohtaja Jarmo Kaivonurmi.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...