0

Enonkosken Eläkkeensaajille tunnustusta

Enonkosken Eläkkeensaajat -yhdistys on seudulla tunnettu kulttuurimyönteisyydestään ja taideharrastuksistaan. Nyt yhdistyksen laulu- ja tanssiryhmät ovat saaneet myös valtakunnallista huomiota ja tunnustusta.
Marraskuun toisella viikolla Tampereella pidetyssä valtakunnallisessa veteraanien kulttuurikatselmuksessa enonkoskelaiset huomioitiin kahdella kunniakirjalla.
Tapahtuma ei ollut kilpailu, joten sijoituksia ei jaettu, mutta vain parhaat pääsivät ensimmäisen esiintymispäivän jälkeen jatkoon ja enonkoskelaiset olivat niiden harvojen joukossa, jotka saivat esiintyä myös toisena päivänä.
Sunnuntain loppukatselmuksessa esiintyi seitsemän ryhmää, joista kaksi oli enonkoskelaisia. Lauluryhmä Kosken Kaiku ja tanssiryhmä Kosken Kuohu saivat esiintyä kahtena päivänä ja nämä ryhmät palkittiin suorituksistaan kunniamaininnoilla.

Tampereen tapahtumassa oli yli 100 erilaista esiintyjää tai ryhmää ja osallistujien kokonaismäärä oli lähes 700. Savonlinnan seudulta tai lähialueeltakaan ei ollut muita esiintyjiä kuin enonkoskelaiset.

Lue lisää 8.12. Puruvesi-lehdestä.

 

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...