0

Kunniamerkkejä jaettiin – katso ketkä saivat!

Tasavallan presidentti, Suomen Valkoisen Ruusun ja Suomen Leijonan ritarikuntien suurmestari Sauli Niinistö on myöntänyt ansioituneille Suomen kansalaisille kunniamerkkejä, ohessa Puruveden alueen palkittuja:
Suomen Leijonan ritarimerkki: Harju, Anni Maria, erikoistutkija, Punkaharju.
Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi:Laurio, Minna Marjut, kotihoidon päällikkö, Enonkoski; Luukkainen, Sirpa Kaarina, lehtori, Savonlinna; Nousiainen, Ari Jukka, hankintajohtaja, Kesälahti.
Suomen Leijonan ansioristi: Hoyer, Saimi Aune Annikki, yrittäjä, Punkaharju; Mattinen, Jorma, tarkastusinsinööri, Savonlinna.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein:Huttunen, Anna-Maija, osastonhoitaja, Savonlinna; Hytönen, Seija Maria, hallintosihteeri, Savonlinna; Kauppinen, Sirpa Anita, apulaisosastonhoitaja, Savonlinna; Keskinen, Maija Irmeli, musiikin pääopettaja, Savonlinna; Lonka, Jaana-Liisa Kristiina, osastonhoitaja, Savonlinna; Muukkonen, Heikki, työnjohtaja, Savonlinna; Naukkarinen, Janne Jyri Tapio, pääluottamusmies, Savonlinna; Pajari, Tarja Helena, yritysasiantuntija, Savonlinna; Torpakko, Tarja Leena Anneli, sairaanhoitaja, Savonlinna; Valkonen, Esa, asettaja, Savonlinna.
Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali: Kettunen, Heli Anneli, toimistosihteeri, Savonlinna; Linna, Veikko Olavi, kalastusmestari, Enonkoski; Mattila, Sirpa Anneli, verosihteeri, Savonlinna; Muhonen, Ari Jukka Kalevi, asiakasneuvoja, Savonlinna.
Suomen Valkoisen Ruusun mitali: Pärkinen, Helena, kuivaaja, Savonlinna.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...