0

Riitta Myllys kuvasi taviokuurnat – lähetä sinäkin meille kuviasi!

– Törmäsin lenkillä taviokuurnaparveen, kun ne olivat syömässä pihlajanmarjoja. En ollut aiemmin nähnyt näitä kauniita lintuja. Lintukirjan mukaan ne ovat harvinaisia täällä päin Suomea, kirjoittaa Riitta Myllys Punkaharjun Vaahersalosta.

LÄHETÄ MEILLE KUVIASI!

Lähetä meille kuviasi, julkaisemme niitä verkkosivuillamme sekä Puruvesi-lehdessä lukijan kuva -palstalla: Verkkosivujen kautta: Klikkaa puruvesi.net, Osallistu, Päivän kuva. Täytä kenttiin omat tietosi ja lähetä kuva. Sähköpostilla: uutiset@puruvesi.net. Postin kautta: Puruvesi-lehti, Lukijan kuva, Kauppatie 16, Punkaharju. Voit tuoda kuviasi myös Puruveden toimitukseen, jossa ne skannataan verkkopalvelussa ja lehdessä julkaistavaan muotoon. Emme maksa julkaistusta kuvista rahallista korvausta.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...