0

Matti Laamanen jatkaa Eläkeliiton johdossa Punkaharjulla

Eläkeliiton Punkaharjun yhdistys valitsi Matti Laamasen jatkamaan yhdistyksen puheenjohtajana.
Hallituksessa jatkavat Raija Flander, Raija Haavisto, Pia Itkonen, Pekka Kosonen, Raili Makkonen, Veli Neuvonen, Pauli Otranen ja Pirkko Pircklen. Uusina jäseninä hallitukseen valittiin Maija-Liisa Kosonen ja Ulla Sikanen. Toiminnan tarkastajiksi valittiin Eeva Kosonen ja Sirpa Tynkkynen sekä varalle Anneli Kosonen. Eläkeliiton Itä-Savon piirin kokousedustajiksi valittiin Matti Laamanen, Pia Itkonen ja Raija Flander sekä varalle Pekka Kosonen, Lauri Kosonen ja Veli Neuvonen. Liittokokousedustajiksi valittiin Pirkko Pircklen ja Raili Makkonen sekä varalle Pia Itkonen ja Raija Haavisto.

Syyskokouksessa päätettiin yhtyä Eläkeliiton Itä-Savon piirin kannanottoon jossa piiri haastaa kunnat ja niiden eri toimialojen lautakunnat järjestämään kaikille avoimen yleisötilaisuuden, jossa kerrotaan kunnan tähänastisesta toiminnasta ikääntyvän väestön hyvinvoinnin edistämiseksi.
Lisäksi kokous esittää, että yhdistyksen hallitus antaa esityksen vanhusneuvostolle koskien Punkaharjun kevyen liikenteen väylien penkkien määrästä ja toiveen että niitä saataisiin lisää.

Eläkeliiton Itä-savon piirin puheenjohtaja Maire Hämäläinen kertoi puheenvuorossaan vuoden 2018 liittokokouksen metsäteemasta, tulevasta kotisivu-uudistuksesta, koulutuksesta ja tuetuista lomista. Hän mainitsi myös Voimaa vanhuuteen projektin jota on Punkaharjulla vetämässä liikunnanohjaaja Sami Itkonen.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...