0

Suosittu monologinäytelmä saapuu Enonkoskelle

Näyttelijä Pauli Mahlamäen Markuksen evankeliumi -esitys Enonkosken kirkossa torstaina 9.11. klo 18-19.

Tornion kaupunginteatterin johtaja, näyttelijä Pauli Mahlamäki tulkitsee koko Markuksen evankeliumin vaikuttavana kirkkonäytelmänä esittäen itse kaikki evankeliumin henkilöhahmot. Esityksen ohjauksesta on vastannut Kirkon Sisälähetysseuran Opiston opiskelijaryhmä sekä joukko kirkon asiantuntijoita.

Näytelmää on esitetty jo useita satoja kertoja ja Mahlamäen tavoitteena onkin, että Markuksen evankeliumi kiertää kaikki Suomen seurakunnat. Enonkosken aluekappalainen Pekka Auvinen kutsuu kaikki katsomaan, kuuntelemaan ja kokemaan elävää sanaa.

– Monologi on upea tapa esittää evankeliumi. Mikä voisikaan olla parempi tapa ”pitää tarjolla elämän sanaa”, kuten apostoli Paavali kirjoittaa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...