0

Eeva Tynkkynen Kesälahden Vuoden yrittäjä – puheenjohtajana jatkaa Marko Koskinen

Kesälahden Yrittäjät ry valitsi Kesälahden Vuoden yrittäjäksi Eeva Tynkkysen Hoiva- ja luontopalvelut Suviliinan.
Päätös tehtiin yhdistyksen syyskokouksensa tiistaina.
Palkitsemista perusteltiin muun muassa sillä, että yrittäjä on aktiivisesti kehittänyt niin henkilökuntaansa kuin itseään ja on tehnyt pitkäjännitteistä vaikuttamistyötä yrittäjien hyväksi. Lisäksi hänen mainittiin olevan työotteeltaan hyväsydäminen.
Yhdistyksen puheenjohtajaksi vuodelle 2018 valittiin Marko Koskinen (Make Safe Ky).
Yhdistyksen hallitukseen valittiin Arvo Ketolainen (Veneveistämö A. Ketolainen), Mika Laukkanen (Ruokkeen Lomakylä Oy), Petri Mikonsaari (K-market Kesätori), Kari Paakkunainen (Karin Cafe), Kati Pennanen (Tilinoppa), Mervi Putkonen (Kesälahden Mökkipalvelu), Riina Rissanen (Nuppi ja Neula) ja Jaakko Uuksulainen (Autoilija Jaakko Uuksulainen).

Kokouksessa käytiin vilkasta keskustelua yrittäjien toimintaympäristön muutoksesta, alueellisen keskitysyhtiön roolista ja kaupungin roolista elinkeinojenkehittämisessä.
Yksimielisenä huomiona todettiin, että Kiteen kaupungin tulee muistaa Kesälahden pitäjän kehittäminen tasavertaisesti muun kaupungin alueen kanssa.
Kaupungilta toivottiin selkeää tukea elinvoiman parantamiseen ja todettiin, ettei pelkällä kiristämisellä ja säästämisellä voi pärjätä. Tarvitaan onnistunutta satsaamista, jotta alueen houkuttelevuus saataisiin nousemaan.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...