0

Kolarikarhujen etsinnät lopetettiin

Auton kanssa törmänneiden karhujen etsinnät on lopetettu Kiteellä.

Sunnuntaina jäi Kiteellä Repola-Rannantiellä karhuemo pentueineen ajoneuvon töytäisemäksi.

Suurriistavirka-apu on jäljestänyt karhuja maanantaina usean kilometrin matkalla ja tehtyjen havaintojen mukaan emokarhu liikkuu edelleen yhdessä kolmen pennun kanssa ja jälkien perusteella eläimet ovat pystyvät liikkumaan normaalisti. Karhuista ei ole saatu näköhavaintoja. Karhujen vakavasta loukkaantumisesta ei ole saatu merkkejä.

Karhujen jäljestys lopetettiin maanantaina. Riistanhoitoyhdistyksen yhdyshenkilön mukaan karhut voivat edelleen oleskella Kiteellä Rokkalassa Repola-Rannantien ja Tivolinportin välisellä alueella ennen talviunille menemistä.

Viikon kysymys

Pitäisikö mielestäsi kevään kuntavaalit siirtää koronatilanteen vuoksi syksyyn?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...